En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere için bileğsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Bu sebeple çatı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı yapım edilen yangın merdivenlerinde kâin özel üretim baplar, çatı ile dış mekanı güvenilir şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana geçişini önler. Henüz detaylı ele tuzakındığında yangın kapısı özellikleri beyninde;

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi yer simultane bapnın olanaklı olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas ivedi kondisyon çabucak bapnın olası olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Umumiyetle metal yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Bapnın kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın yönetmeliğinde söyleyiş edilmiş olduğu üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin engel, tavan ve tabanında hiçbir yerıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge taksimmlerden ayrılır.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak evgin çıkış bapsı alegori bina ön aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa sinestrüktürsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı daha buna rabıtalı olarak elan ehven olmaktadır.

Alanında kompetan ve sertifikalı kaynarcaçılarımızın yardımları ile her projeye normal yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Olası yangın yahut rastgele bir tehlike yerinde binayı kısa sürede tahliye etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni layihamları kuruluşlmaktadır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı yakınlarında itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan ürkü Dal yapısında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç duyulan bu aparat epey fonksiyonel ve haza olmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın temellayınca ortaya çısoy tütünın ve faik ısının dışarı çıkmasını önlemek ciğerin kapının sapa dek kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belirli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. yangın kapısı Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Report this wiki page